Risotto de salmo fresc

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr d'arròs carnaroli
  • 2 talls de salmó
  • 2 cebes
  • 1 litre de brou de peix (es poden utilitzar les espines del salmó)
  • Sal i pebre blanc
  • 1 copa de vi blanc sec (200 ml)
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat i oli

4 racions

Elaboració

En una paella coberta amb oli, poseu la ceba picada a sofregir fins que sigui transparent (no s'ha de torrar). Tot seguit, afegir l'arròs carnaroli, que ha de sofregir durant un parell de minuts. Afegir el vi i deixar-lo reduir. Quan l'arròs s'hagi begut el vi, anirem posant el brou (bullent, això és molt important per no tallat la cocció de l'arròs). Cada vegada anirem cobrint l'arròs amb el brou i esperarem a que se'l begui tot per afegir-ne una altra vegada. Rectificar de sal i pebre. Quan quedin uns 5 minuts perquè l'arròs estigui al punt, afegirem el salmó que haurem tallat a daus mitjans previament. Seguim afegint brou. Passats els 3-5 minutets, apaguem el foc (encara ha de ser sucós) i afegim un parell de grapats de parmesà, remenar i ja ho podem servir.

30min

Notes

Un altre risotto molt saborós i complert, una bona manera de menjar peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2189 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: