Risotto de salmo fresc
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr d'arròs carnaroli
- 2 talls de salmó
- 2 cebes
- 1 litre de brou de peix (es poden utilitzar les espines del salmó)
- Sal i pebre blanc
- 1 copa de vi blanc sec (200 ml)
- 100 grams de formatge parmesà ratllat i oli
4 racions
Elaboració
En una paella coberta amb oli, poseu la ceba picada a sofregir fins que sigui transparent (no s'ha de torrar). Tot seguit, afegir l'arròs carnaroli, que ha de sofregir durant un parell de minuts. Afegir el vi i deixar-lo reduir. Quan l'arròs s'hagi begut el vi, anirem posant el brou (bullent, això és molt important per no tallat la cocció de l'arròs). Cada vegada anirem cobrint l'arròs amb el brou i esperarem a que se'l begui tot per afegir-ne una altra vegada. Rectificar de sal i pebre. Quan quedin uns 5 minuts perquè l'arròs estigui al punt, afegirem el salmó que haurem tallat a daus mitjans previament. Seguim afegint brou. Passats els 3-5 minutets, apaguem el foc (encara ha de ser sucós) i afegim un parell de grapats de parmesà, remenar i ja ho podem servir.
30min
Notes
Un altre risotto molt saborós i complert, una bona manera de menjar peix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2189 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.