Rigatoni amb salsa de brie i xampinyons
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350g de rigatoni, 250g de xampinyons frescos petits, 150g de formatge brie, 2 cullerades de mostassa a l'antiga, 500 ml de nata per cuinar, 100g de nous, 3 grans d'all
- Sal, oli, julivert, 2 copetes de vi blanc
8 racions
Elaboració
S'escalfa l'oli en una paella i s'ofega l'all picat i els xampinyons tallats per la meitat amb una mica de sal.
Quan s'estovin, s'afegeix el vi i es deixa fins que redueixi a la meitat.
Ara s'agrega la mostassa, la nata i el formatge.
Es deixa a foc mitjà-baix remenant fins que s'espesseixi, mentre anem coent la pasta en abundant aigua al voltant d'uns 10 minuts per a "al dente".
Afegim a la pasta nous talladetes i apaguem el foc.
Deixem uns minuts reposar i tallem una mica de julivert per decorar.
Posem els Rigatoni al plat i ho banyem amb la salsa, incorporem més nous picades i el julivert.
Llest per menjar.
Notes
En comptes de rigatoni es poden usar macarrons estriats o qualsevol pasta del vostre gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.