Spaghetti amb verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pebrot vermell i un groc
- 150 grams de pastanagues
- 300 grams de bròquil
- 1 ramet de julivert
- 1 ramet d'alfàbrega
- 10 fulls de agrella
- 1 manat de cebes tendres
- 400 grams de spaghetti
- 8 cullerades d'oli d'oliva
- 3 cullerades de suc de llimona
- sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Talla els pebrots en quarts, elimina les llavors, renta i seca, disposels al forn prèviament escalfat amb la pell cap amunt, fins que aquesta es torni negra i apareguin bombolles, deixa refredar en un recipient coberts amb un drap de cuina durant 10 minuts, a continuació pela i talla a tires fines.
Pela les pastanagues i talla a rodanxes molt fines, trosseja el bròquil en ramets petits, renta el julivert i l'alfàbrega, sacseja per llevar l'aigua i separa les fulles de la tija, trosseja juntament amb els fulls de agrella, neteja les cebes tendres i talla a rodanxes fines.
Cou els spaghetti en abundant aigua salada fins que estiguin al dente, durant els 4 últims minuts de cocció afegeix les pastanagues i el bròquil, barreja en una paella amb oli, suc de llimona, els pebrots, les cebes tendres i les herbes, salpebra i serveix en fred o calent, segons desitgis.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
532 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.