Spaghetti amb verdures

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pebrot vermell i un groc
  • 150 grams de pastanagues
  • 300 grams de bròquil
  • 1 ramet de julivert
  • 1 ramet d'alfàbrega
  • 10 fulls de agrella
  • 1 manat de cebes tendres
  • 400 grams de spaghetti
  • 8 cullerades d'oli d'oliva
  • 3 cullerades de suc ​​de llimona
  • sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Talla els pebrots en quarts, elimina les llavors, renta i seca, disposels al forn prèviament escalfat amb la pell cap amunt, fins que aquesta es torni negra i apareguin bombolles, deixa refredar en un recipient coberts amb un drap de cuina durant 10 minuts, a continuació pela i talla a tires fines.
Pela les pastanagues i talla a rodanxes molt fines, trosseja el bròquil en ramets petits, renta el julivert i l'alfàbrega, sacseja per llevar l'aigua i separa les fulles de la tija, trosseja juntament amb els fulls de agrella, neteja les cebes tendres i talla a rodanxes fines.
Cou els spaghetti en abundant aigua salada fins que estiguin al dente, durant els 4 últims minuts de cocció afegeix les pastanagues i el bròquil, barreja en una paella amb oli, suc de llimona, els pebrots, les cebes tendres i les herbes, salpebra i serveix en fred o calent, segons desitgis.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

532 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: