Trufes de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quantitat: 30 tòfones
- 200 gr de xocolata negra (almenys 60% cacau)
- 100 gr de xocolata amb llet
- 1 o 2 cullerades de licor (pot ser conyac, whiskey, rom ... sempre que no siguin licors blancs)
- 200 ml de crema de llet (35% greix), no val ni la light ni la de cuina que només porta 18% de greix)
- 2 cullerades de sucre glas
- Fideus de xocolata o cacau en pols
8 racions
Elaboració
Desfer els dos xocolates al bany maria i, a continuació, afegir el sucre glas.
Barrejar i incorporar la crema de llet.
Finalment afegir el licor, si es desitja.
Deixar reposar la massa al congelador mínim 24 hores (pot aguantar fins a dues setmanes).
Treure la massa i, amb l'ajuda d'una cullereta, agafar petites porcions de massa de xocolata.
Amb les mans, donar-los forma de boleta ràpidament (mentre menys temps passi la xocolata entre les teves mans, menys s'escalfa i més ferma quedarà).
S'arrebossa les boletes amb fideus de xocolata o cacau amarg, al teu gust.
Notes
La recepta és realment senzilla i no té secret:
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
786 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.