Trufes de xocolata

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quantitat: 30 tòfones
  • 200 gr de xocolata negra (almenys 60% cacau)
  • 100 gr de xocolata amb llet
  • 1 o 2 cullerades de licor (pot ser conyac, whiskey, rom ... sempre que no siguin licors blancs)
  • 200 ml de crema de llet (35% greix), no val ni la light ni la de cuina que només porta 18% de greix)
  • 2 cullerades de sucre glas
  • Fideus de xocolata o cacau en pols

8 racions

Elaboració

Desfer els dos xocolates al bany maria i, a continuació, afegir el sucre glas.
Barrejar i incorporar la crema de llet.
Finalment afegir el licor, si es desitja.
Deixar reposar la massa al congelador mínim 24 hores (pot aguantar fins a dues setmanes).
Treure la massa i, amb l'ajuda d'una cullereta, agafar petites porcions de massa de xocolata.
Amb les mans, donar-los forma de boleta ràpidament (mentre menys temps passi la xocolata entre les teves mans, menys s'escalfa i més ferma quedarà).
S'arrebossa les boletes amb fideus de xocolata o cacau amarg, al teu gust.

Notes

La recepta és realment senzilla i no té secret:


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: