Coca de rovellons
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 porció de pasta brisa o de Pitza, 400 grams de rovellons, 100 grams de cansalada, 1 brick de nata, 4 ous, sal, pebre i una mica de farigola o romaní
4 racions
Elaboració
Agafem la pasta brisa i la posem en un motlle. La punxem amb una forquilla i la deixem al forn, uns 10 minuts. Mentrestant, rentem i tallem els rovellons i la cansalada a tires. Passem la cansalada per una paella fins que quedi cruixent i la reservem. En el mateix oli fregim els rovellons que haurem tallat ben petits i al final afegim la cansalada. Barregem bé els rovellons i la cansalada amb un bric de nata, 4 ous i una mica de sal i pebre ..
Aboquem la barreja en el motlle i el deixem fer en el forn fins que la superfície estigui quallada
Notes
Deliciosa i molt fàcil de preparar
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
867 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.