Mousse de xocolata negra amb aroma de cítrics
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 200 gr. de xocolata negra al 70 % (o més)
- 70 gr. de mantega
- 6 clares d’ou
- 100 gr. de sucre
- 1 llima
- 1 llimona
- Taronja confitada a tires
4 racions
Elaboració
Elaboració:Es posa la xocolata a un cassó amb la mantega al bany Maria, es va remenant. Un cop fosa es deixa refredar.
Al mateix temps es posen les clares a punt de neu, ben fort, un cop ja son montades, s’afegeix el sucre poc a poc anant remenant, un cop absorbit, s’hi va afegint sense parar de remenar la xocolata i la mantega que ja haviem desfet.
Ho posem en copes o be en el plat de postre que servirem.
Rallem la llimona i la llima, anant amb compte que no rallem la part blanca que és amargant, només la pell. Ho posem per sobre, barejat o separat, veure les fotos, depen de l’efecte que volgueu fer, i afegim la taronja confitada.
Notes
Es un postre que si no fos per la mantega, no és gens pesant, de tota manera en porta molt poca.
Etiquetes: Cítrics Xocolata negra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.