Arròs amb verdures i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 Gr. d'arròs
- 100 Gr. de trompetes de la mort
- 16 Xampinyons grans
- 1 ceba
- 1 pebrot
- 1 porro
- 2 pastanagues
- 12 Alls tendres
- 5 Grans d'all
- ½ got de vi blanc
- aigua
- oli verge extra
- sal
- i julivert
4 racions
Elaboració
Talla 3 grans d'all en làmines i posar-los a daurar en una cassola amb una mica d'oli.
Pica finament la ceba, el pebrot, les pastanagues, el porro i els alls tendres i incorporals.
Retira les tiges dels xampinyons, tritura i afegeix-los.
S'assaona i deixa ofegar fins que s'enrosseixi.
Passa les trompetes de la mort per aigua i afegeix-.
Ofega breument i afegeix l'arròs.
Barreja i aboca l'aigua (doble i una mica més que d'arròs).
Cuina durant 20 minuts.
Posa 2 grans d'all al morter, afegeix una mica de sal i piqueu. Aboca una mica d'oli, julivert picat i el vi
blanc i barreja bé.
Posa els barrets dels xampinyons en una font apta per al forn.
Assaonar i aboca sobre ells, una mica de la barreja anterior.
Introdueix en el forn a 200 º C durant 20 minuts.
Serveix l'arròs en una font, i posa al voltant els xampinyons.
Etiquetes: Bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14095 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.