Cintes amb espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de pasta fresca tipus cintes,
  • 1 paquet d'espinacs frescos,
  • 3 llenques de pernil serrà o bacó a tires,
  • 1 potet d'olives negres,
  • 1 ceba, oli d'oliva,
  • 100 gr. de formatge parmesà ratllat,
  • Sal i pebre negre

4 racions

Elaboració

Coure la pasta en abundant aigua amb sal segons instruccions del fabricant.
El sofregit: Piqueu la ceba molt fina i fer el mateix amb els espinacs.
En una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, fregir la verdura fins que estigui transparent.
Partir les olives per la meitat i afegir-les a la paella juntament amb el pernil tallat a tiretes.
Escórrer la pasta quan estigui feta i barrejar-la amb el sofregit. Afegir pebre negre mòlt, formatge parmesà i servir de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: