Cintes amb espinacs
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de pasta fresca tipus cintes,
- 1 paquet d'espinacs frescos,
- 3 llenques de pernil serrà o bacó a tires,
- 1 potet d'olives negres,
- 1 ceba, oli d'oliva,
- 100 gr. de formatge parmesà ratllat,
- Sal i pebre negre
4 racions
Elaboració
Coure la pasta en abundant aigua amb sal segons instruccions del fabricant.
El sofregit: Piqueu la ceba molt fina i fer el mateix amb els espinacs.
En una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, fregir la verdura fins que estigui transparent.
Partir les olives per la meitat i afegir-les a la paella juntament amb el pernil tallat a tiretes.
Escórrer la pasta quan estigui feta i barrejar-la amb el sofregit. Afegir pebre negre mòlt, formatge parmesà i servir de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
970 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.