Salsa blanca per a la amanida xina
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Xina
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades d'oli de gira-sol,
- 1 culleradeta de glutamat monosòdic,
- 80 gr. d'algues xineses, Agar Agar, en remull,
- 1 got de sucre,
- 1 got de vinagre d'arròs,
- 100 gr. de gambes cuites, però fredes,
- 120 gr. de pernil cuit en tires fines,
- 1 enciam Iceber, posada en aigua i
- 2 culleradetes de sal
Elaboració
Per preparar l'amaniment agredolç blanc, el truc consisteix, perquè quedi com en els restaurants xinesos, posar el vinagre, el sucre, el glutamat, la sal i l'oli en un bol per la batedora, i batre durant almenys 5 minuts .
Si es prepara per la matí i es deixa reposar, el sucre, es dissoldrà millor.
L'amanida, es prepara amb l'enciam, posada en aigua la nit anterior, les gambes cuites però fredes, les algues posades en remull la nit anterior, les tires de pernil i alinyar amb l'amaniment blanc agredolç, ruixant per sobre de tota l'amanida tanta quantitat com es desitgi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1458 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.