Fetge de vedella a la Veneciana - Fegato alla veneziana

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 cullerada de mantega,
  • 1 cullerada d'oli d'oliva,
  • 500 grams de cebes tallades en meitats i aquestes a tires fines,
  • 1 ramet de julivert picat,
  • 500 grams de fetge de vedella a filets,
  • 1 decilitre de brou de carn (pot ser de pastilla),
  • 1 cullerada de mantega,
  • ½ culleradeta de sal,
  • Pebre negre recent mòlt

4 racions

Elaboració

Escalfar 1 cullerada de mantega i 1 cullerada d'oli d'oliva en una paella de fons gruixut.
Afegir la ceba tallada a tires fines, fregir i remoure, afegir el julivert picat i coure a foc suau durant 30 minuts, al final augmentar la calor.
Tallar els filets de fetge en tires amples i afegir a la paella, fregir y afegir el brou de carn i remenar sovint durant 5 minuts, afegir la cullerada de mantega i assaonar amb la sal i el pebre al gust.
servir de seguida

Notes

Aquest plat, a Itàlia, se serveix amb polenta al formatge. Aquest ha estat el menjar que he preparat avui.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1158 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: