Fetge de vedella a la Veneciana - Fegato alla veneziana
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cullerada de mantega,
- 1 cullerada d'oli d'oliva,
- 500 grams de cebes tallades en meitats i aquestes a tires fines,
- 1 ramet de julivert picat,
- 500 grams de fetge de vedella a filets,
- 1 decilitre de brou de carn (pot ser de pastilla),
- 1 cullerada de mantega,
- ½ culleradeta de sal,
- Pebre negre recent mòlt
4 racions
Elaboració
Escalfar 1 cullerada de mantega i 1 cullerada d'oli d'oliva en una paella de fons gruixut.
Afegir la ceba tallada a tires fines, fregir i remoure, afegir el julivert picat i coure a foc suau durant 30 minuts, al final augmentar la calor.
Tallar els filets de fetge en tires amples i afegir a la paella, fregir y afegir el brou de carn i remenar sovint durant 5 minuts, afegir la cullerada de mantega i assaonar amb la sal i el pebre al gust.
servir de seguida
Notes
Aquest plat, a Itàlia, se serveix amb polenta al formatge. Aquest ha estat el menjar que he preparat avui.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1158 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.