Taglietelle amb espinacs
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr. de taglietelle o la pasta que mes t`agradi
- 8 carxofes
- 2 pebrots
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 2 dl. de brou de verdures
- 1 manat d'espinacs
- Una mica de nou moscada
- y formatge Parmesà
4 racions
Elaboració
Posar un cassó gran amb aigua, sal, una fulla de llorer i unes gotetes d'oli d'oliva i posar al foc. Un cop bulli l'aigua, tirar la pasta. i deixar coure fins que estigui al dente.
Fer un sofregit amb el pebrot, la ceba, l'all i les carxofes ja netes de les fulles més dures, reservar.
Mentre s'escalfa l'aigua, rentar els espinacs i tallar. Posar en un paella la mantega. Tirar els espinacs, remenar i tapar. Deixar a foc mitjà durant 7 minuts.
Escórrer la pasta i tirar a la paella amb els espinacs i el sofregit de verdures. Deixar amb el foc alt fins que es consumeixi tota l'aigua. Remenar bé i afegir la nou moscada i sal i pebre al gust.
Posar en una font. Escampar el formatge parmesà per sobre i servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
947 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.