Taglietelle amb espinacs

Ingredients

  • 500 gr. de taglietelle o la pasta que mes t`agradi
  • 8 carxofes
  • 2 pebrots
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 dl. de brou de verdures
  • 1 manat d'espinacs
  • Una mica de nou moscada
  • y formatge Parmesà

4 racions

Elaboració

Posar un cassó gran amb aigua, sal, una fulla de llorer i unes gotetes d'oli d'oliva i posar al foc. Un cop bulli l'aigua, tirar la pasta. i deixar coure fins que estigui al dente.
Fer un sofregit amb el pebrot, la ceba, l'all i les carxofes ja netes de les fulles més dures, reservar.
Mentre s'escalfa l'aigua, rentar els espinacs i tallar. Posar en un paella la mantega. Tirar els espinacs, remenar i tapar. Deixar a foc mitjà durant 7 minuts.
Escórrer la pasta i tirar a la paella amb els espinacs i el sofregit de verdures. Deixar amb el foc alt fins que es consumeixi tota l'aigua. Remenar bé i afegir la nou moscada i sal i pebre al gust.
Posar en una font. Escampar el formatge parmesà per sobre i servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: