Spaghetti amb mandonguilles

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti
  • 1 patata a daus
  • 400 grams de carn picada
  • 1 ceba picada fina
  • 1 ou
  • 4 cullerades de julivert fresc picat
  • Farina per arrebossar
  • 5 cullerades d'oli d'oliva
  • 400 grams de passata (tomàquet fresc ratllat, pot ser també de conserva)
  • 2 cullerades de concentrat de tomàquet
  • Sal i pebre
  • 6 fulles d'alfàbrega fresca tallada a tires fines
  • Parmesà recent ratllat

4 racions

Elaboració

Posa la patata en un cassó, cobreix-la amb aigua freda, afegeix una mica de sal i porta a ebullició, cou de 10 a 15 minuts, fins que estigui tendra, escorre i aixafa amb una forquilla o picala amb un triturador manual o elèctric.
En un bol barreja la patata amb la carn, la ceba, l'ou i el julivert, salpebra al gust, posa la farina en un plat i amb les mans humitejades forma boletes, arrebossa amb la farina i retira l'excés que puguin tenir sacsejant una mica.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella i fregeix les mandonguilles, donant-los la volta amb freqüència fins que estiguin ben daurades.
Retira l'excés d'oli, afegeix la passata i el concentrat de tomàquet i cou 10 minuts més, o fins que la salsa hagi espessit.
Escalfa aigua i quan bulli afegeix la pasta, quan torni a bullir, cou la pasta fins que estigui al dente, escorrela i afegeix-la a les mandonguilles amb la seva salsa, remou bé perquè es barregi el conjunt i passa a una safata de servir calenta, decora amb alfàbrega i empolvora el parmesà per sobre.
Serveix de seguida

Notes

Plat especial per nens, les mandonguilles queden tendres i suculentes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: