Spaghetti amb mandonguilles
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti
- 1 patata a daus
- 400 grams de carn picada
- 1 ceba picada fina
- 1 ou
- 4 cullerades de julivert fresc picat
- Farina per arrebossar
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 400 grams de passata (tomàquet fresc ratllat, pot ser també de conserva)
- 2 cullerades de concentrat de tomàquet
- Sal i pebre
- 6 fulles d'alfàbrega fresca tallada a tires fines
- Parmesà recent ratllat
4 racions
Elaboració
Posa la patata en un cassó, cobreix-la amb aigua freda, afegeix una mica de sal i porta a ebullició, cou de 10 a 15 minuts, fins que estigui tendra, escorre i aixafa amb una forquilla o picala amb un triturador manual o elèctric.
En un bol barreja la patata amb la carn, la ceba, l'ou i el julivert, salpebra al gust, posa la farina en un plat i amb les mans humitejades forma boletes, arrebossa amb la farina i retira l'excés que puguin tenir sacsejant una mica.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella i fregeix les mandonguilles, donant-los la volta amb freqüència fins que estiguin ben daurades.
Retira l'excés d'oli, afegeix la passata i el concentrat de tomàquet i cou 10 minuts més, o fins que la salsa hagi espessit.
Escalfa aigua i quan bulli afegeix la pasta, quan torni a bullir, cou la pasta fins que estigui al dente, escorrela i afegeix-la a les mandonguilles amb la seva salsa, remou bé perquè es barregi el conjunt i passa a una safata de servir calenta, decora amb alfàbrega i empolvora el parmesà per sobre.
Serveix de seguida
Notes
Plat especial per nens, les mandonguilles queden tendres i suculentes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2317 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.