Penne rigate - Plomes ratllades amb carxofes estofades i salsitxa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de penne rigate
- 100 grams de Salsitxa
- 30 grams de parmigiano ratllat
- 30 grams de mantega
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de julivert picat
- 5 carxofes
- Vi blanc en quantitat suficient
- Sal i pebre al gust
4 racions
Elaboració
Netejar les carxofes, eliminant la part llenyosa i els filaments del centre si n'hi ha, tallar-les a quarts i cuinar-les en una cassola durant 4 minuts amb oli i mantega.
Abocar el vi, estofar, ia continuació afegir el julivert.
Esmicolar la salsitxa i deixar que es cuini a part, retirar el greix, afegir-la a les carxofes estofades.
Salpebrar.
Coure les penne rigate en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente, saltar-les amb la salsa de carxofes i la salsitxa i escampar-hi el formatge parmigiano. Servir de seguida abans que es refredin
Notes
La carxofa s'ha d'incorporar en la dieta diària ja que és un aliment ric en ferro, molt digerible i capaç de reduir els nivells de colesterol.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
847 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.