Conill a la caçadora

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill a trossos
  • 2 pastanagues
  • 2 cebes
  • 16 xampinyons
  • 2 grans d’all
  • 1 tomàquet
  • 1 got de vi negre
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de romaní
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboració

Peleu les pastanagues i les cebes, renteu-les i feu-les a trossos.
Després, elimineu el peu terrós dels xampinyons, netegeu-los i talleu-los a quarts.
En un cassó, escafleu quatre cullerades d’oli i sofre¬giu el conill salpebrat. Quan estigui enrossit, afegiu-hi les verdures trossejades, els grans d’all, el llorer i el romaní, i deixeu que es cogui durant quatre minuts, remenant de tant en tant.
Incorporeu-hi els xampinyons, el tomàquet ratllat i, un minut després, el vi.
Coeu-ho a foc suau durant 30 minuts, rectifiqueu-ho de sal i serviu-ho calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, et felicito per aquesta recepta, i per arrivar a les 150 receptes, penjades. Una abraçada.Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: