Conill a la caçadora
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill a trossos
- 2 pastanagues
- 2 cebes
- 16 xampinyons
- 2 grans d’all
- 1 tomàquet
- 1 got de vi negre
- 1 fulla de llorer
- 1 branca de romaní
- oli d’oliva
- sal
- pebre
4 racions
Elaboració
Peleu les pastanagues i les cebes, renteu-les i feu-les a trossos.
Després, elimineu el peu terrós dels xampinyons, netegeu-los i talleu-los a quarts.
En un cassó, escafleu quatre cullerades d’oli i sofre¬giu el conill salpebrat. Quan estigui enrossit, afegiu-hi les verdures trossejades, els grans d’all, el llorer i el romaní, i deixeu que es cogui durant quatre minuts, remenant de tant en tant.
Incorporeu-hi els xampinyons, el tomàquet ratllat i, un minut després, el vi.
Coeu-ho a foc suau durant 30 minuts, rectifiqueu-ho de sal i serviu-ho calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2981 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.