Sardines gratinades
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 gr de sardines fresques netes sense espines
- 2 llesques de pa
- 2 grans d’all
- 3 brots de julivert
- 40 gr d’ametlles crues
- 12 tomàquets 'pera' mini
- 1 gotet de vi blanc
- 4 cullerades d’oli
- pebre
- sal
4 racions
Elaboració
Renta les sardines i elimina’n les escates, eixuga-les amb paper de cuina i col•loca-les sobre una plata de forn untada amb oli i empolvorada amb sal.
Fica a la picadora les ametlles, l’all pelat, les fulles del julivert, el pa i una mica de sal i tritura-ho.
Ruixa les sardines amb el vi, cobreix-les amb la picada i dues cullerades d’oli. Introdueix-les al forn preescalfat a 200º i cou-les 12 minuts.
Salta ràpidament els tomàquets amb una cullerada d’oli durant tres minuts i salpebra’ls.
Serveix les sardines amb tomàquets.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
997 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.