Risotto amb bolets, espinacs i mozzarella

Ingredients

  • 1 gra d’all
  • 350 gr de bolets variats
  • 2 cullerades de ceba picada
  • 250 ml de vi blanc
  • 100 gr de espinacs frescos
  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 300 gr de arròs llarg
  • 1 litre de brou de verdures
  • 125 gr de mozzarella
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboració

Pela i pica el gra d’all.
Neteja bé els bolets i talla’ls a trossos petits.
Renta les fulles d’espinacs i talla’ls a la juliana.
Posa el brou a escalfar i mantingues-lo calent.
Mentrestant, escalfa un raig d’oli en una paella i ofega-hi l’all i la ceba durant 1 minut. Afegeix-hi els bolets, els espinacs i una mica de sal i cou-ho fins que els bolets estiguin tendres. Incorpora-hi l’arròs, remena’l durant uns 2 minuts i afegeix-hi el vi blanc perquè se n’evapori l’alcohol.
Vés afegint el brou a mesura que es vagi absorbint i verifica el punt de condiment.
L’arròs estarà al seu punt quan, en tastar-lo, el gra es noti ferm. Llavors, tapa la paella i deixa-ho reposar uns 2-3 minuts.
Trosseja o ratlla la mozzarella i afegeix-la al risotto. Mescla-ho i serveix-ho.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2029 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: