Spaghetti a la fi del món - Spaghetti alla fine del mondo
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espaghetti
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 60 grams d'oli d'oliva
- 1 manat de julivert
- 2 cors de Carxofa
- 1 pebrot vermell
- 1 bolet (Cep)
- 1 llauna de tonyina en oli
- 1 llauna de 250 grams de tomàquets
- Sal i pebre al gust
- Formatge pecorino o ricotta salada
4 racions
Elaboració
Sofregir en una paella amb oli, la ceba, l'all i el julivert, quan agafi color afegir les carxofes, el pebrot i el bolet, tot tallat finament.
Ofegar el conjunt, afegir el tomàquet, una mica de bitxo i salar al gust, quan estigui tot ben cuit afegir la tonyina, barrejar bé i barrejar els spaghetti ja cuits al dente amb la salsa preparada, escampar-hi el formatge pecorino ratllat i servir el plat ben calent,
Notes
Segons els italians, és convenient menjar la pasta al dente perquè d'aquesta manera cal mastegar. Si està molt tova, amb prou feines es mastega i resulta difícil de digerir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1043 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.