Xampinyons amb Formatge
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 xampinyons.
- 2 cebes.
- 100 grams de formatge a les herbes.
- 1 cullerada de julivert picat.
- 2 cullerades de pa ratllat.
- 3 cullerades d'oli.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Pela i pica finament les cebes,
Renta els xampinyons amb aigua freda i assecar bé.
Amb ajuda d'un ganivet de punta fina, separar les tiges i tallar a trossets, barrejar amb la ceba picada i fregir a foc suau, fins que s'hagi evaporat el suc de la cocció.
En un bol barrejar el formatge fresc amb la preparació anterior, salpebrar i omplir els caps dels xampinyons.
Col · locar en una safata de forn lleugerament greixada, escampar-hi el pa ratllat i deixar coure al forn, prèviament escalfat, durant 15 minuts; servir immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2751 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.