Rissoto de lluç amb all
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades d'oli,
- 300 grams d'arròs rodó tipus "arborio".
- 1 litre de brou de peix,
- 1 ceba vermella,
- 12 grans d'all,
- 400 grams de filets de lluç,
- Llorer al gust,
- 2 cullerades de mantega,
- 1 cullerada de julivert picat,
- 50 grams de formatge parmesà ratllat,
- Farigola al gust
- 1 decilitre de vi blanc.
4 racions
Elaboració
Posar els filets de peix tallats en trossos de 3 cm. en un casso, cobrir amb el brou i bullir uns minuts.
Reservar en una cassola ampla.
Posar les dents d'all en l'oli sense pelar i cuinar per 15 min. a foc lent per confitar.
Afegir la ceba picada, l'arròs, el vi, el llorer, la farigola, sal i pebre i portar a ebullició.
Quan l'arròs hagi absorbit el vi, afegir el brou on haurem cuit el peix, per parts i cuinar aquest risotto durant 18 min.
En acabar la cocció, afegir la mantega, el formatge, el julivert i el peix i deixar reposar 5 minuts,
Servir de seguida.
La quantitat de líquid depèn del poder d'absorció de l'arròs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.