Rissoto de lluç amb all

Ingredients

  • 2 cullerades d'oli,
  • 300 grams d'arròs rodó tipus "arborio".
  • 1 litre de brou de peix,
  • 1 ceba vermella,
  • 12 grans d'all,
  • 400 grams de filets de lluç,
  • Llorer al gust,
  • 2 cullerades de mantega,
  • 1 cullerada de julivert picat,
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat,
  • Farigola al gust
  • 1 decilitre de vi blanc.

4 racions

Elaboració

Posar els filets de peix tallats en trossos de 3 cm. en un casso, cobrir amb el brou i bullir uns minuts.
Reservar en una cassola ampla.
Posar les dents d'all en l'oli sense pelar i cuinar per 15 min. a foc lent per confitar.
Afegir la ceba picada, l'arròs, el vi, el llorer, la farigola, sal i pebre i portar a ebullició.
Quan l'arròs hagi absorbit el vi, afegir el brou on haurem cuit el peix, per parts i cuinar aquest risotto durant 18 min.
En acabar la cocció, afegir la mantega, el formatge, el julivert i el peix i deixar reposar 5 minuts,
Servir de seguida.
La quantitat de líquid depèn del poder d'absorció de l'arròs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1490 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: