Llengua de vedella a la vinagreta
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. de llengua de vedella
- 150 gr. de pèsols
- 1 ceba gran
- 2 cullerades de tomaquet fregit
- 1 cabeça d’alls
- 1 fulla de llorer
- 1 copa de vi ranci
- ½ copa de vinagre
- 2 cullerades de llard o oli
- pebre
- sal
4 racions
Elaboració
Escaldem la llengua i la pelem mirant que no quedi cap petit os o cap nervi.
La tallem a trossos mitjans.
Posem llard o l’oli en una cassola i afegim la ceba picada fina, els alls sencers i la llengua assaonada amb sal.
Ho fem coure a foc lent fins que la ceba sigui mig rossa.
Hi afegim llavors el tomaquet, ho remenem bé i tirem el vi i el vinagre .
Ho deixem coure a foc viu durant un parell de minuts.
I afegim desprès l’aigua o el brou, els pèsols, la sal i el pebre.
Tapem la cassola i deixem coure 30 minuts o fins que la llengua sigui ben tova.
Si cal hi afegim aigua calenta, abans de treure la llengua del foc, comprovan el punt de sal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2064 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.