Llengua de vedella a la vinagreta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg. de llengua de vedella
  • 150 gr. de pèsols
  • 1 ceba gran
  • 2 cullerades de tomaquet fregit
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 copa de vi ranci
  • ½ copa de vinagre
  • 2 cullerades de llard o oli
  • pebre
  • sal

4 racions

Elaboració

Escaldem la llengua i la pelem mirant que no quedi cap petit os o cap nervi.
La tallem a trossos mitjans.
Posem llard o l’oli en una cassola i afegim la ceba picada fina, els alls sencers i la llengua assaonada amb sal.
Ho fem coure a foc lent fins que la ceba sigui mig rossa.
Hi afegim llavors el tomaquet, ho remenem bé i tirem el vi i el vinagre .
Ho deixem coure a foc viu durant un parell de minuts.
I afegim desprès l’aigua o el brou, els pèsols, la sal i el pebre.
Tapem la cassola i deixem coure 30 minuts o fins que la llengua sigui ben tova.
Si cal hi afegim aigua calenta, abans de treure la llengua del foc, comprovan el punt de sal.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2064 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: