Conill amb olives trencades
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Conill trossejat
- 200 g Olives trencades
- 2 Cebes tallades a la juliana
- 1 Porro tallat a rodanxes
- 1 Pastanaga tallada a rodanxes
- 1 fulla de Llorer
- Timó
- 1 copa de Vi blanc
- Oli
- Sal
- Pebre
- Aigua
4 racions
Elaboració
Enrossiu el conill en una cassola amb oli.
Afegiu-hi les cebes, la pastanaga, el porro, el timó i el llorer.
Quan estigui tot sofregit feu-hi la reducció del vi blanc, afegiu-hi aigua i deixeu-ho coure.
Uns 15 minuts abans d’acabar la cocció afegiu-hi les olives trencades.
Poseu sal i pebre al final.
Notes
En lloc de vi blanc s’hi pot posar vi ranci.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1015 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.