Tumbet - Samfaina a la mallorquina
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates,
- Albergínia,
- Pebrot vermell,
- Ceba,
- Tomàquet madur,
- Alls,
- Oli,
- Sal,
- Sucre
- I pebre negre.
Elaboració
Es tallen les patates a llesques, es renten i s'eixuguen.
Es talla l'albergínia a trossos i s'ensucra lleugerament.
Es talla a trossos el pebrot vermell i es piquen la ceba i el tomàquet.
En una paella amb força oli es fregeixen, successivament i reservant-ho quan sigui ben fregit, les patates, l'albergínia, el pebrot i els alls, esclafats amb la mà. Després, es fregeix la ceba i, quan sigui rossa, s'hi afegeix el tomàquet, fins que el sofregit lligui.
Llavors, es fan sostres en una cassola amb les patates, l'albergínia, més patates i el pebrot.
S'hi tiren les dents d'all i el sofregit al damunt.
Es tapa i es deixa reposar una estona, abans de servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1572 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.