Sopa de pescador

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Caps i espines de peix,
  • Peixos de sopa (lluerna, rap, morralla...),
  • Gambes,
  • Ceba,
  • Tomàquet,
  • Fonoll bord, arròs,
  • Avellanes,
  • Alls,
  • Julivert,
  • Aigua,
  • Oli i sal.

Elaboració

En una paella amb oli, es fregeix la ceba, picada ben fina, fins que comença a agafar color. Llavors, s'hi afegeix el tomàquet, també picat ben fi, i es deixa coure.
Quan el sofregit és cuit, es posa a bullir en una olla amb aigua, un brotet de fonoll, els caps i les espines, durant mitja hora llarga.
Es cola i es torna a fer bullir el brou.
Després s'hi afegeix el peix, net, escatat i fet a talls grossos, i les gambes, sense cap.
Es deixa bullir durant un quart d'hora, a foc baix.
Mentre, es fa una picada amb els alls, una mica de julivert, unes quantes avellanes i la substància dels caps de les gambes.
Passat el quart d'hora, es treu el peix. Es tira a l'olla la sal i un petit grapat d'arròs, que tardarà uns divuit minuts en coure's.
Llavors, s'hi afegeix la picada, se li dóna un remenada, s'apaga el foc i s'aboca a la sopera, a la qual s'hi torna el peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1362 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: