Sopa de pescador
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Caps i espines de peix,
- Peixos de sopa (lluerna, rap, morralla...),
- Gambes,
- Ceba,
- Tomàquet,
- Fonoll bord, arròs,
- Avellanes,
- Alls,
- Julivert,
- Aigua,
- Oli i sal.
Elaboració
En una paella amb oli, es fregeix la ceba, picada ben fina, fins que comença a agafar color. Llavors, s'hi afegeix el tomàquet, també picat ben fi, i es deixa coure.
Quan el sofregit és cuit, es posa a bullir en una olla amb aigua, un brotet de fonoll, els caps i les espines, durant mitja hora llarga.
Es cola i es torna a fer bullir el brou.
Després s'hi afegeix el peix, net, escatat i fet a talls grossos, i les gambes, sense cap.
Es deixa bullir durant un quart d'hora, a foc baix.
Mentre, es fa una picada amb els alls, una mica de julivert, unes quantes avellanes i la substància dels caps de les gambes.
Passat el quart d'hora, es treu el peix. Es tira a l'olla la sal i un petit grapat d'arròs, que tardarà uns divuit minuts en coure's.
Llavors, s'hi afegeix la picada, se li dóna un remenada, s'apaga el foc i s'aboca a la sopera, a la qual s'hi torna el peix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1362 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.