Pastís de patata gratinat
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pot de tomaquet fregit.
- 150 gr de carn picada de porc.
- 150 gr de carn picada de vedella.
- 8 patates mitjanes.
- 1 llauna d'olives.
- un paquet de formatge ratllat per gratinar.
- Sal.
4 racions
Elaboració
Ompliu una cassola d'aigua i poseu-la a bullir.
Mentrestant, peleu les patates i talleu-les.
Quan l'aigua bulli, tireu-hi sal i aboqueu-hi les patates.
Un cop cuites, escorreu-les i trinxeu-les, de manera que quedi un puré espès. Escampeu-ho bé. Mireu que ha tot el bol n'hi hagi la mateixa quantitat.
Obriu una llauna d'olives i, un cop tret el suc, talleu-les d'una en una petites. Obriu el forn i poseu-lo entre 180 i 200 graus perquè es vagi escalfant.
Agafeu la carn picada i fregiu-la.
Escampeu la carn picada sobre el puré, i també les olives i la salsa de tomaquet fregit.
Un cop fet, agafeu el puré que us queda i poseu-lo per sobre (sense aixafar-lo gaire, ja que si no sortirà tota la salsa de tomaquet pel damunt).
Finalment, escampeu-hi el formatge ratllat per gratinar i poseu-ho tot al forn. Aneu-ho controlant fins que el formatge s'hagi gratinat.
Notes
També si es vol a dins barrejat amb les olives, la carn picada i la salsa de tomaquet si pot posar ou dur ratllat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3503 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.