Amanida de pasta amb bròquil i tomàquets
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 peça de Bròquil,
- 500 grams de pasta en espiral (especial per amanides),
- 100 grams de tomàquets cherry,
- 80 grams de olives negres sense pinyol,
- 80 grams de formatge parmesà,
- Oli,
- Vinagre de sidra al gust
- Sal i farigola.
4 racions
Elaboració
Talla el bròquil en trossos més aviat petits
Primer cou el bròquil amb abundant aigua i sal
Quan estigui al punt reserva
Cou la pasta en la mateixa aigua.
Un cop cuita afegeix els tomàquets cherry. Després, inclou els ingredients que tinguis més a mà.
Et proposem olives negres sense pinyol, però també pots incloure anxoves o tonyina.
El que més t'agradi.
Deixa refredar a la nevera i quan vagis a servir fes l'amaniment. amb oli, vinagre de sidra i sal. Per donar-li una aroma diferent afegeix al condiment una mica de farigola i ja tens una amanida fresca, per portar on tu vulguis i perfecta per gaudir en família.
Afegeix formatge parmesà o formatge ratllat per donar-li més sabor i un major contrast de color.
Decora també amb unes fulles de julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1341 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.