Mini plumas ratlladas en amanida amb salmó i mongeta tendra
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de mini plumas ratlladas
- 350 grams de mongeta tendra
- 150 grams de salmó fumat
- 20 grams d'oli d'oliva verge
- Sal al gust
4 racions
Elaboració
Coure les mongetes en aigua amb sal, a continuació tallar-les en trossets d'aproximadament un centímetre.
Tallar el salmó fumat a daus.
Coure la pasta en abundant aigua amb sal, escórrer i refredar immediatament.
Incorporar tots els ingredients a la pasta, salar al gust i afegir una mica d'oli, a continuació servir.
Notes
Pots guarnir el plat al teu gust afegint pinyons torrats i picats.
Pots utilitzar un tros de salmó fresc per substituir el fumat, i així obtenir un sabor encara més delicat i agradable per als nens.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1260 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.