Pasta amb mongetes de color
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 grapats de mongetes, remullades la nit anterior
- 1 ceba
- 2 ramets de julivert
- 1 pastanaga
- 2 grans d'all
- 500 grams de macarrons prims
- 1 bitxo
Elaboració
En una olla posar aigua abundant juntament amb les mongetes i la ceba.
Coure a foc lent.
Mentrestant pica la resta de verdures i afegir-les a l'olla, quan les mongetes estiguin al punt, afegir els macarrons i bitxo al gust.
Escórrer i col · locar en una safata de servir i condimentar amb oli cru d'oliva.
Servir ben calent
Notes
És un plat molt encertat per als primers freds que tenim a la porta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
932 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.