Tonyina mechada

Ingredients

  • 1/2 kg. de tonyina en un tros
  • 100 g. de cansalada fresca
  • 6 grans d'all
  • 1/2 litre de vi blanc sec
  • 1/2 kg. de mantega de porc
  • 8 grans de pebre negre
  • sal

4 racions

Elaboració

Rentar la tonyina, treure-li la pell i deixar dessagnar en aigua freda mitja hora.
Pelar els grans d'all, tallar la cansalada a daus.
Triturar al morter els grans de pebre i els alls.
Fer incisions en la tonyina amb un ganivet fi i introduir a les incisions trossos de cansalada untats en la picada d'alls i pebre.
Fondre el llard en una cassola, ofegar la tonyina i afegir el vi blanc i una mica de sal. Coure durant 25 minuts amb la cassola tapada i servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: