Tonyina mechada
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg. de tonyina en un tros
- 100 g. de cansalada fresca
- 6 grans d'all
- 1/2 litre de vi blanc sec
- 1/2 kg. de mantega de porc
- 8 grans de pebre negre
- sal
4 racions
Elaboració
Rentar la tonyina, treure-li la pell i deixar dessagnar en aigua freda mitja hora.
Pelar els grans d'all, tallar la cansalada a daus.
Triturar al morter els grans de pebre i els alls.
Fer incisions en la tonyina amb un ganivet fi i introduir a les incisions trossos de cansalada untats en la picada d'alls i pebre.
Fondre el llard en una cassola, ofegar la tonyina i afegir el vi blanc i una mica de sal. Coure durant 25 minuts amb la cassola tapada i servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
807 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.