Lluç a la malaguenya
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lluç de 2 kg aproximadament
- 4 patates mitjanes
- 1 gra d'all
- 10 ametlles torrades
- 2 cebes
- 1 fulla de llorer
- 1 branqueta de farigola
- Pebre negre en gra
- 1 clau d'olor
- Uns brins de safrà
- Oli d'oliva
- Nou moscada
- aigua
- sal
4 racions
Elaboració
Posar aigua en una olla i posar-la al foc.
Tirar la cua i el cap del lluç, juntament amb la ceba picada, el llorer i la farigola.
Deixar coure durant 1 hora a foc lent.
Pelar i tallar les patates a rodanxes i 10 minuts abans que el brou estigui a punt, afegirles.
Netejar el lluç i tallar a rodanxes.
Amb l'all, 2 brins de safrà, una mica de clau, la nou moscada, el pebre i les ametlles fer una picada, i afegir una mica de brou.
Reservar.
En una cassola, posar les rodanxes de lluç i les patates cuites i escorregudes. Cobrir amb el brou.
Afegir la picada i condimentar.
Deixeu-ho al foc durant 10 minuts.
Servir molt calent en la mateixa cassola
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
781 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.