Lluç a la malaguenya

Ingredients

  • 1 lluç de 2 kg aproximadament
  • 4 patates mitjanes
  • 1 gra d'all
  • 10 ametlles torrades
  • 2 cebes
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branqueta de farigola
  • Pebre negre en gra
  • 1 clau d'olor
  • Uns brins de safrà
  • Oli d'oliva
  • Nou moscada
  • aigua
  • sal

4 racions

Elaboració

Posar aigua en una olla i posar-la al foc.
Tirar la cua i el cap del lluç, juntament amb la ceba picada, el llorer i la farigola.
Deixar coure durant 1 hora a foc lent.
Pelar i tallar les patates a rodanxes i 10 minuts abans que el brou estigui a punt, afegirles.
Netejar el lluç i tallar a rodanxes.
Amb l'all, 2 brins de safrà, una mica de clau, la nou moscada, el pebre i les ametlles fer una picada, i afegir una mica de brou.
Reservar.
En una cassola, posar les rodanxes de lluç i les patates cuites i escorregudes. Cobrir amb el brou.
Afegir la picada i condimentar.
Deixeu-ho al foc durant 10 minuts.
Servir molt calent en la mateixa cassola


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

781 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: