Albergínies a la Sorrentina
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 o 3 albergínies mitjanes
- 2 tomàquets madurs
- 2 filets d'anxova
- 2 grans d'all
- julivert
- orenga
- sal
- pebre
- 100 g de formatge mantegós
- farina
- oli
4 racions
Elaboració
Rentar les albergínies, tallar-les a rodanxes d'un cm de gruix, passar-les per la farina i fregir en una paella amb l'oli.
Escorreu-les, distribuir-les en una font per a forn untada alternant amb rodanxes fines de tomàquet i formatge.
En molt poc oli, fregir en una paella lleugerament les anxoves juntament amb l'all, el julivert, l'orenga, salpebrar i distribuir sobre les albergínies.
Portar a forn calent uns segons fins fondre el formatge.
Es poden servir calentes o fredes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1765 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.