Préssecs a la crema
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llauna de préssecs al natural
- 4 decilitres de nata liquida
- flocs de blat de moro
- 4 cullerades de sucre glass
- bescuits o llengües de gat
4 racions
Elaboració
Escórrer els préssecs i col · locar en copes de postres.
Col · locar la crema en un bol, afegeix el sucre glass i batre una mica.
Col · locar un mig préssec a la copa.
Cobrir els préssecs amb la crema preparada i empolvorar per sobre els flocs de blat de moro.
Reservar a la nevera.
En el moment de servir, decorar amb els bescuits o les llengües de gat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
937 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.