Curri Indi de llenties i blat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 grams de llenties
  • 100 grams de blat
  • 2 cebes
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de curri
  • 50 grams de cacauets torrats i picats
  • 2 plàtans petits
  • 1 gra d'all
  • Gingebre
  • I sal marina

4 racions

Elaboració

Es posen en remull les llenties i el blat, durant la nit, en un litre d'aigua.
Es fregeixen les cebes en oli d'oliva fins que estiguin toves, afegir les llenties, el blat i el curri i es sofregeix el conjunt uns instants, s'hafegeix l'aigua que hem remullat les llenties i el blat.
Condimentar amb el ingwer i l'all i salpebrar al gust
Coure a foc mitjà durant uns 45 minuts o fins que les llenties estiguin cuites.
Tallar els plàtans a rodanxes i afegir-les a l'olla, coure 10 minuts més perquè es barregin els sabors i finalment afegir els cacauets torrats i picats tot seguit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

867 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: