Conill a la brasa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill gros i tendre.
  • 2 cullerades grosses plenes de llard.
  • 3 branquetes de farigola.
  • 1 fulla de llorer.
  • 1 llimona.
  • 1 got d'aigua ple d'oli fi.
  • Sal fina.
  • 1 enciam o una escarola.

4 racions

Elaboració

Netejat el conill, el posarem en una plata, tallat a trossos més aviat grossos.
El ruixarem amb unes cullerades d'oli fi al damunt hi posarem les branquetes de farigola, tallat a petits trossos.
Quan ens posarem a fer el conill, el netejarem amb un drap i el fregarem amb una llimona; el deixarem en repòs uns 10 minuts. Prepararem unes graelles o una planxa, molt calentes, les untarem amb llard i les deixarem ben escalfar.
Untarem els trossos de conill amb oli o llard, els posarem sal i els deixarem a les graelles o planxa (l'escalfor no ha de ser massa viva.
Anirem tombant els trossos de conill i amb un pinzell xop d'oli, l'anirem pintant mentre es va rostint.
Ja en el seu punt i ben rossejats els talls, els col•locarem en una una safata de servir i els servirem acompanyats d'una amanida d'ensciam o d'escarola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: