Conill a la brasa
Categoria:
Carns
Recepta per grill
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill gros i tendre.
- 2 cullerades grosses plenes de llard.
- 3 branquetes de farigola.
- 1 fulla de llorer.
- 1 llimona.
- 1 got d'aigua ple d'oli fi.
- Sal fina.
- 1 enciam o una escarola.
4 racions
Elaboració
Netejat el conill, el posarem en una plata, tallat a trossos més aviat grossos.
El ruixarem amb unes cullerades d'oli fi al damunt hi posarem les branquetes de farigola, tallat a petits trossos.
Quan ens posarem a fer el conill, el netejarem amb un drap i el fregarem amb una llimona; el deixarem en repòs uns 10 minuts. Prepararem unes graelles o una planxa, molt calentes, les untarem amb llard i les deixarem ben escalfar.
Untarem els trossos de conill amb oli o llard, els posarem sal i els deixarem a les graelles o planxa (l'escalfor no ha de ser massa viva.
Anirem tombant els trossos de conill i amb un pinzell xop d'oli, l'anirem pintant mentre es va rostint.
Ja en el seu punt i ben rossejats els talls, els col•locarem en una una safata de servir i els servirem acompanyats d'una amanida d'ensciam o d'escarola.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4647 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.