Bacallà a la tortosina
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grs. de bacallà sec.
- 3 alls.
- 1 fulla de llorer.
- Pebre blanc en pols.
- 1/2 bitxo.
- 3 tomàquets frescos.
- 2 tasses d'esmorzar plenes d'oli.
- Sal.
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli, sofregirem el bacallà (remullat) tallat a trossos, els alls sense pelar i aixafats al morter, la fulla de llorer, una mica de pebre, el bitxo, sal i els tomàquets sense pell ni llavors, ben picats.
Ho taparem amb un plat que tingui aigua i ho deixarem coure a foc lent, remenat-ho de tant en tant fins que el tomàquet quedi convertit en una salsa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1114 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.