Bacallà a la tortosina

Ingredients

  • 800 grs. de bacallà sec.
  • 3 alls.
  • 1 fulla de llorer.
  • Pebre blanc en pols.
  • 1/2 bitxo.
  • 3 tomàquets frescos.
  • 2 tasses d'esmorzar plenes d'oli.
  • Sal.

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli, sofregirem el bacallà (remullat) tallat a trossos, els alls sense pelar i aixafats al morter, la fulla de llorer, una mica de pebre, el bitxo, sal i els tomàquets sense pell ni llavors, ben picats.
Ho taparem amb un plat que tingui aigua i ho deixarem coure a foc lent, remenat-ho de tant en tant fins que el tomàquet quedi convertit en una salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1114 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: