Crema d'api
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 30 grs, de mantega
- 2 cullerades de farina
- ¼ tassa de ceba picada
- 1 tassa d'api picat
- 4 tasses de brou de pollastre
- Sal i pebre al gust
- I ½ tassa de crema (nata)
4 racions
Elaboració
Fregir en la mantega, la ceba i l'api fins que la ceba estigui transparent, afegeix la farina i el brou de pollastre i cuina 20 minuts.
Tritura en la picadora, assaona amb sal i pebre, i posa a bullir 5 minuts més.
Per servir, posa en un bol la crema (nata) i afegeix una tassa de sopa calenta, barreja perfectament i afegeix a la resta de sopa.
Serveix la crema ben calenta.
Notes
Una bona crema i molt fàcil, per quan arriba l'hivern
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.