Tagliatelle amb alls i gambetes
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 gambes
- 500 g de tagliatelle
- 6 grans d'all
- 2 bitxos
- 250 g de tomàquet
- Farigola fresca
- 50 ml d'oli d'oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Pela les gambes amb compte. Reserva'n les cues i les pells per separat.
Bull la pasta en aigua abundant i sal. Quan estigui cuita, cola-la, deixa-la refredar i reserva-la.
Passa les pells de les gambes per la paella juntament amb una mica d'oli perquè hi deixin tota l'aroma. Enretira les pells de l'oli i afegeix-li els alls laminats i els bitxos. Quan els alls siguin gairebé daurats, incorpora'ls el tomàquet tallat a dauets.
Salteja tots els ingredients, incorpora'ls les cues de gamba i, immediatament, la pasta cuita. Remou-ho bé amb una espàtula, salpebra-ho i, just en l'últim moment, afegeix-li la farigola fresca.
Serveix ràpidament en un plat fondo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1328 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.