Albergínia arrebosada farcida de pernil i formatge
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 albergínies
- 150 gr de pernil serrà
- 6 talls de formatge
- 1 ou
- 115 gr de farina
- 200 ml de llet
- 1/2 cullerada de llevat en pols
- 150 ml d’oli
- pebre
- sal
4 racions
Elaboració
Barreja la farina, l’ou, el llevat i una mica de sal per fer una massa per arrebossar.
Afegeix-hi la llet, sense deixar de remenar.
Talla l’albergínia a rodanxes de 0,5 cm de gruix i salpebrales.
Col•loca mig tall de formatge i un de pernil sobre una rodanxa d’albergínia i tapa-ho amb una altra rodanxa.
Repeteix el procés fins a acabar les dues albergínies.
Escalfa l’oli en una paella, passa cada sandvitx d’albergínia per la massa preparada i fregeix-lo.
Finalment, escorre’ls durant un minut sobre paper absorbenti serveix-los.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2915 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.