Marmita de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Porro
- 1 Pastanaga
- ½ Ceba
- 500 g de musclos
- 250 g de gambes
- 250 g de rap
- 1 copeta de brandi
- 1 got de brou de peix
- 150 ml de nata líquida
- Anet fresc
- Sal
- Pebre
- 25 g de mantega
- Oli d'oliva verge
4 racions
Elaboració
Piquem el porro, la pastanaga i la ceba.
En una cassola amb la mantega i unes gotes d'oli, sofregim la ceba amb el porro i la pastanaga ratllada.
En un altre cassó, posem els musclos nets amb sal i un rajolí d'aigua.
Els tapem i esperem que s'obrin.
Reservem el líquid que han deixat anar durant la cocció i els deixem refredar.
Retirem els musclos de les seves petxines i reservem.
Incorporem a la marmita les gambes i el rap.
Mullem amb el brandi i deixem que redueixi. Incorporem el brou i la nata i deixem uns minuts a foc fort.
Just al final, afegim els musclos.
Afegim anet picat i servim.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1492 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.