Espaguetis amb pesto de festucs i faves
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de festucs amb closca (sense sal)
- 1 gra d'all
- 7 cullerades d'oli d'oliva
- 30 g de julivert
- 1 manat de menta
- Sal
- Pebre, acabat de moldre
- 200 g de faves,(poden ser congelades)
- 200 g d'api-nap
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 500 g d'espaguetis
- 2 1/2 cullerades de suc de llimona
- 40 g de formatge Sbrinz (formatge dur)
4 racions
Elaboració
Treu els els pistatxos de la closca.
Pela l 'all i cuina durant 10 minuts amb 2 cullerades d'oli d'oliva.
Renta, asseca i aparta les fulles de les herbes.
Tritura les herbes, els festucs, l'all, l'oli restant i 5 cullerades d'aigua fins que quedi una pasta ben fina
Assaona amb sal i pebre i reserva
Cou les faves en aigua bullint amb sal durant 10 minuts.
Refreda les faves i elimina les baines.
Pela l 'api, esbandeix i talla a trossos petits, Daura uns 10 minuts en una paella amb oli calent. Afegeix les faves i escalfa breument
Cou els espaguetis al dente, d'acord a les instruccions del paquet.
Aboca en un colador i deixa escórrer breument.
Barreja els Spaghetti, pesto, faves, i l'api.
Condimenta amb sal, pebre i suc de llimona.
Talla en forma d'encenalls el formatge i reparteix per sobre
Serveixi immediatament.
Notes
Aquest plat es pot fer en comptes de les favetes amb mongetes (per exemple mongetes del ganxet)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1303 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.