Amanida de Pasta amb Penne
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g penne, (mini)
- 1 carbassó
- 1 pebrot vermell
- 200 g de xampinyons, petits
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre, acabat de moldre
- Unes fulles de Farigola
- 2 paquets de Mozzarella, (125 g cadascun)
- 3 cullerades de vinagre balsàmic
- 2 cullerades de mostassa
- 2 cullerades de mel
- 100 g de salami, a rodanxes fines
4 racions
Elaboració
Prepara la pasta segons les instruccions del fabricante.
Renta el carbassó, talla a rodanxes i aquestes a quarts.
Talla el pebrot per la meitat, rental i talla a trossos
Renta els xampinyons y tallats per la meitat
Barreja 4, cucharadas d'oli, 1/2 culleradeta de sal, pebre i una mica de farigola, afegeix a les verdures, col • loca en una safata per enfornar i portar al forn preescalfat en funció de gratinar a 240 grados durant uns 8 a 10 minutes fins que les verdures estiguin lleugerament daurades.
Deixa córrer les penne
Per a la vinagreta barreja l'oli restantt, el vinagre, la mostassa i la mel, assaona amb sal i pebre i barreja amb les penne, el carbassó, el pebrot, els xampinyons, la mozzarela i el salami. L'amanida es deixa reposar una estona i si ho desitges es pot adornar amb herbes aromàtiques abans de servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1045 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.