Amanida de Pasta amb Penne

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g penne, (mini)
  • 1 carbassó
  • 1 pebrot vermell
  • 200 g de xampinyons, petits
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre, acabat de moldre
  • Unes fulles de Farigola
  • 2 paquets de Mozzarella, (125 g cadascun)
  • 3 cullerades de vinagre balsàmic
  • 2 cullerades de mostassa
  • 2 cullerades de mel
  • 100 g de salami, a rodanxes fines

4 racions

Elaboració

Prepara la pasta segons les instruccions del fabricante.
Renta el carbassó, talla a rodanxes i aquestes a quarts.
Talla el pebrot per la meitat, rental i talla a trossos
Renta els xampinyons y tallats per la meitat
Barreja 4, cucharadas d'oli, 1/2 culleradeta de sal, pebre i una mica de farigola, afegeix a les verdures, col • loca en una safata per enfornar i portar al forn preescalfat en funció de gratinar a 240 grados durant uns 8 a 10 minutes fins que les verdures estiguin lleugerament daurades.
Deixa córrer les penne
Per a la vinagreta barreja l'oli restantt, el vinagre, la mostassa i la mel, assaona amb sal i pebre i barreja amb les penne, el carbassó, el pebrot, els xampinyons, la mozzarela i el salami. L'amanida es deixa reposar una estona i si ho desitges es pot adornar amb herbes aromàtiques abans de servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1045 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amic Josué O'donell
Aqui va la primera recepta d'amanides de pasta, seguiran altres.
Una forta abraçada
Joan.c
Josuè O'Donell diu:
Gràcies Joan.

Provaré de fer-la.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: