Amanida Danesa amb pasta
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons mini
- Sal
- 2 decilitres de salsa preparada per a amanides
- 1 tassa de iogurt
- 1/2 pot de cogombrets en vinagre tallats a rodetes
- 1 llauna de pèsols i pastanagues en conserva escorreguts
- 6 ous cuits tallats a trossets
- 250 grams de llonganissa o fuet tallat a daus o rodanxes fines
- Una mica del suc del pot de cogombrets
4 racions
Elaboració
Cou la pasta en aigua amb sal segons els instruccions de l paquet fins que estiguin al dente.
Un cop cuits retira, passa per aigua freda i deixa refredar
Amb la salsa preparada per a amanides, el iogurt i el líquid dels cogombres, prepara una barreja i condimenta al gust
Barreja la pasta cuita amb els cogombres, els pèsols i les pastanagues tallades a trossos petits, juntament amb els ous durs picats i les rodanxes de fuet
Refrigera l'amanida de macarrons fins al seu consum
Procura un temps de repòs perquè es barregin els sabors, per exemple de primera hora del matí per menjar al migdia o del migdia per sopar a la nit
Notes
Ideal per a una reunió d'amics o en dies càlids com menjar de mig dia
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1010 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.