Pasta amb Mozzarella
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de pasta, per exemple, penne, fusilli, etc.
- 600 g de tomàquets San Marzano
- 1 manat d'alfàbrega
- 250 g de formatge mozzarella
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 15 olives negres sense pinyol, tallades en petits anells
- 2 cullerades de pinyons, torrats
- 50 g de formatge parmesà, ratllat
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Pela els tomàquets, treu les llavors i talla a daus petits
Talla en tires fines les fulles de alfàbrega.
Escórrer els tomàquets i talla a daus
Cou la pasta fins que estigui al dente,
Al mateix temps calenta l’oli i dóna una volta a els tomàquets tallats a daus
Barreja el anells d'oliva, i assaona amb sal i pebre.
Escórrer la pasta, barreja amb mozzarella i alfàbrega i afegeix a la salsa de tomàquet.
Tape i cuina aproximadament 1 - 2 minuts i deixa reposar una estona.
Escampa-hi el formatge parmesà i els pinyons i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1250 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.