Pasta amb Mozzarella

Ingredients

  • 400 g de pasta, per exemple, penne, fusilli, etc.
  • 600 g de tomàquets San Marzano
  • 1 manat d'alfàbrega
  • 250 g de formatge mozzarella
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 15 olives negres sense pinyol, tallades en petits anells
  • 2 cullerades de pinyons, torrats
  • 50 g de formatge parmesà, ratllat
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Pela els tomàquets, treu les llavors i talla a daus petits
Talla en tires fines les fulles de alfàbrega.
Escórrer els tomàquets i talla a daus
Cou la pasta fins que estigui al dente,
Al mateix temps calenta l’oli i dóna una volta a els tomàquets tallats a daus
Barreja el anells d'oliva, i assaona amb sal i pebre.
Escórrer la pasta, barreja amb mozzarella i alfàbrega i afegeix a la salsa de tomàquet.
Tape i cuina aproximadament 1 - 2 minuts i deixa reposar una estona.
Escampa-hi el formatge parmesà i els pinyons i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1250 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: