Amanida de pasta Suïssa
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de macarrons (pasta mini)
- 1 o 2 pebrots, vermells
- 3 cogombres adobats amb vinagre i herbes aromatic-as
- 100 g de formatge Emmental suís
- 50 g de pernil (pernil del país) o salami
- 8 cebetes amb vinagre
- 2 ous
Per a la salsa:
- 1 cullerada i mitja de maionesa
- 1/2 cullerada de mostassa, suau
- 1/2 cullereta de herbes aromàtic-as,
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 cullerada de iogurt natural
- Unes esquitxades de Tabasco,
- Julivert, i cibulet fresc
- Pebre vermell i condiments d'amanida
- Vinagre a les herbes
- Oli d'oliva
- Curry
4 racions
Elaboració
Cuina els macarrons com de costum i refreda amb aigua freda.
Talla els pebrots, els cogombres, l'emmental, el pernil i les cebes confitades en petits cubs i posar en un bol gran.
Bull els ous 10 minuts, pela i talla en trossos petits i afegeix al bol.
Barreja la maionesa, la mostassa, les herbes i espècies, el tabasco, el iogurt natural, el vinagre i oli, com fas habitual de preparar una barreja d'amaniment per amanides.
Pica la ceba i l'all i afegeix a la salsa.
Barreja els macarrons, amb la salsa i el ous durs, refrigera a la nevera una estona i ja esta llest per servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1027 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.