Amanida de pasta Suïssa

Ingredients

  • 500 g de macarrons (pasta mini)
  • 1 o 2 pebrots, vermells
  • 3 cogombres adobats amb vinagre i herbes aromatic-as
  • 100 g de formatge Emmental suís
  • 50 g de pernil (pernil del país) o salami
  • 8 cebetes amb vinagre
  • 2 ous

Per a la salsa:

  • 1 cullerada i mitja de maionesa
  • 1/2 cullerada de mostassa, suau
  • 1/2 cullereta de herbes aromàtic-as,
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada de iogurt natural
  • Unes esquitxades de Tabasco,
  • Julivert, i cibulet fresc
  • Pebre vermell i condiments d'amanida
  • Vinagre a les herbes
  • Oli d'oliva
  • Curry

4 racions

Elaboració

Cuina els macarrons com de costum i refreda amb aigua freda.
Talla els pebrots, els cogombres, l'emmental, el pernil i les cebes confitades en petits cubs i posar en un bol gran.
Bull els ous 10 minuts, pela i talla en trossos petits i afegeix al bol.
Barreja la maionesa, la mostassa, les herbes i espècies, el tabasco, el iogurt natural, el vinagre i oli, com fas habitual de preparar una barreja d'amaniment per amanides.
Pica la ceba i l'all i afegeix a la salsa.
Barreja els macarrons, amb la salsa i el ous durs, refrigera a la nevera una estona i ja esta llest per servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1027 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: