Amanida de pasta de petxines amb alfàbrega
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de pasta (petxines)
- 3 grans d'all
- 250 g de tomàquets Xerri, groc
- 250 g de tomàquets Xerri vermells
- 1 grapat d'olives, negres
- 1/2 cogombre fresc
- 4 cullerades de vinagre de vi blanc
- 7 cullerades d'oli d'oliva
- Cebollí -- (cibulet)
- Alfàbrega
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Cou la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente amb L'All, i finalment refreda amb aigua i escorre.
Mantén l'all per al seu ús posterior.
Talla a trossets petits els tomàquets, les olives, el cogombre, la ceba tendra o cibulet i l'alfàbrega i barreja amb la pasta.
Aixafa o premsa l'all i barreja amb el vinagre, l'oli, la sal i el pebre i barreja tot ben be. Reparteix la salsa preparada pel damunt de la pasta que hem col•locat en un bol de servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1104 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.