Amanida de pasta Toscana

Ingredients

  • 400 g de pasta (Plumas minis)
  • 250 g de pit de gall dindi
  • 1 pebrot vermell,
  • 1 pebrot groc
  • 1 albergínia
  • 2 carbassó petit
  • 1 manat de rúcula
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de vinagre, blanc
  • Sal i pebre
  • Pebre vermell
  • 50 g de pinyons

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta d'acord amb les instruccions del fabricant, escorre i esbandeix amb aigua freda, reserva en un bol gran.
Talla el pit de gall dindi a daus, assaona amb sal i pebre, escampa-hi el pebre vermell i fregeix en 1 cullerada d'oli d'oliva, deixa que es refredin.
Renta les verdures i talla a daus uniformes, escampa sal als cubs d'albergínia, ofega la ceba en 1 cullerada d'oli d'oliva, salta l'all, afegeix el pebre vermell, i l'albergínia esbandida i per últim el carbassó.
Renta la rucula, elimina els estils i talla la ruca en trossos petits.
Barreja el vinagre balsàmic amb la sal, el pebre i un polsim de sucre, afegeix 2 cullerades d'oli d'oliva i mescla be per a una salsa per amanides.
Talla el parmesà a lamines fines, amb el pela patates.
Torra els pinyons en una paella censa oli, fins que tinguin un color d'oradet
Afegeix les verdures a la pasta, els cubs de pit de gall dindi, aboca las salsa preparada per sobre, i barreja tot bé.
Per servir col•loca la ruca en 4 plats, sobre li posem l'amanida, i escampem el formatge parmesà i els pinyons.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1564 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: