Amanida de pasta Toscana
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de pasta (Plumas minis)
- 250 g de pit de gall dindi
- 1 pebrot vermell,
- 1 pebrot groc
- 1 albergínia
- 2 carbassó petit
- 1 manat de rúcula
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 2 cullerades de vinagre, blanc
- Sal i pebre
- Pebre vermell
- 50 g de pinyons
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta d'acord amb les instruccions del fabricant, escorre i esbandeix amb aigua freda, reserva en un bol gran.
Talla el pit de gall dindi a daus, assaona amb sal i pebre, escampa-hi el pebre vermell i fregeix en 1 cullerada d'oli d'oliva, deixa que es refredin.
Renta les verdures i talla a daus uniformes, escampa sal als cubs d'albergínia, ofega la ceba en 1 cullerada d'oli d'oliva, salta l'all, afegeix el pebre vermell, i l'albergínia esbandida i per últim el carbassó.
Renta la rucula, elimina els estils i talla la ruca en trossos petits.
Barreja el vinagre balsàmic amb la sal, el pebre i un polsim de sucre, afegeix 2 cullerades d'oli d'oliva i mescla be per a una salsa per amanides.
Talla el parmesà a lamines fines, amb el pela patates.
Torra els pinyons en una paella censa oli, fins que tinguin un color d'oradet
Afegeix les verdures a la pasta, els cubs de pit de gall dindi, aboca las salsa preparada per sobre, i barreja tot bé.
Per servir col•loca la ruca en 4 plats, sobre li posem l'amanida, i escampem el formatge parmesà i els pinyons.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1564 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.