Fideus de vidre amb mango
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Ingredients
- 300 g de fideus de vidre
- 50 grams de cacauets sense sal
- 6 cullerades de salsa picant dolça (en botigues orientals o en qualsevol bon supermercat)
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 mango madur
- 3 cebes de primavera
- 1 cogombre
4 racions
Elaboració
Els fideus es preparen i es cuinen d'acord amb la informació del paquet.
Els cacauets es rosteixen breument en una paella sense greix. (es tenen que vigilar ja que els cacauets es torren molt ràpidament, per això cal girar-los més sovint i no es pot treure la vista d'ells).
A continuació, renta les cebes i talla-les en cèrcols fins, pela el mango i el cogombre i talla’ls a tires fines.
Barreja tots els ingredients amb la salsa picant, i finalment afegeix la soja i els cacauets.
A diferència de moltes altres amanides de pasta, aquesta amanida quan mes saborosa esta, es quan no fa mes de una curta estona que esta preparada
Per tant, ha d’esser que estigui poc temps acabada de preparar, ja que els fideus de vidre es tornen tous i llepissosos i per tant el sabor no es de bona qualitat, tindria que estar llesta amb uns 30 minuts
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1369 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.