Pesto de pèsol amb parmesà i caviar de tomàquet
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 torrades d'una barra de pa
- 1 cl d'oli d'oliva
- 200 g de pèsols nets
- 1 dent d'all
- Suc de ½ llimona
- 40 g de parmesà ratllat
- 4 fulles d'alfàbrega
- Sal i pebre
- 4 unitats de tomàquet
4 racions
Elaboració
Bullim els pèsols 3 minuts, els refresquem amb aigua i gel, així ens quedaran d’un color verd viu.
Els triturem amb l’oli d'oliva, l'all, l'alfàbrega, el parmesà, la sal i el pebre.
Fem les torrades amb el pa i li posem una cullerada a sobre.
Per fer el caviar de tomàquet fem servir les llavors i amb molta cura les posem a sobre.
En acabat posem sal maldon i pebre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
700 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.