Pesto de pèsol amb parmesà i caviar de tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 16 torrades d'una barra de pa
  • 1 cl d'oli d'oliva
  • 200 g de pèsols nets
  • 1 dent d'all
  • Suc de ½ llimona
  • 40 g de parmesà ratllat
  • 4 fulles d'alfàbrega
  • Sal i pebre
  • 4 unitats de tomàquet

4 racions

Elaboració

Bullim els pèsols 3 minuts, els refresquem amb aigua i gel, així ens quedaran d’un color verd viu.
Els triturem amb l’oli d'oliva, l'all, l'alfàbrega, el parmesà, la sal i el pebre.
Fem les torrades amb el pa i li posem una cullerada a sobre.
Per fer el caviar de tomàquet fem servir les llavors i amb molta cura les posem a sobre.
En acabat posem sal maldon i pebre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

749 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: