Bacallà a la daurada
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de bacallà
- 1 ceba gran
- 4 patates
- 6 ous (o 1 ou per persona)
- Oli d'oliva
Per decorar:
- Olives negres
4 racions
Elaboració
El dia abans de preparar el bacallà a la daurada, posem les peces de bacallà en un bol amb aigua, per dessalar, i canviem l'aigua tres o quatre vegades. Un cop dessalat, li traiem la pell al bacallà i les espines.
Pelem, rentem i partim les patates a tires fines (com patates palla). Les fregim en una paella amb abundant oli calent.
A part, trossegem la ceba i la passem per una paella amb un rajolí d'oli d'oliva. Mentrestant, esmicolem el bacallà amb les mans, i anem tirant els trossos resultants a la paella, juntament amb la ceba i l'oli.
Quan tinguem les patates ben cruixents, les afegim a l'altra paella, on està el bacallà i la ceba. S'afegeixen els ous i li donem voltes perquè es barregi tot bé, a manera de regirat.
Amb això, el bacallà a la daurada està llest per menjar, pots decorar amb unes olives negres.
Si vols pots substituir les patates per patates palla de borsa. Així t'estalvies el pas d'haver de pelar, tallar i fregir les patates.
Es pot congelar abans d'afegir l'ou
Notes
Aquests dies anire passant receptes, que vaig provant durant aquestes vacances a Portugal
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2521 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.