Salsa Piri Piri Portuguès

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 o 9 xilis vermells trossejats, els meus tenien una mesura d'uns 2 cm, perquè us feu una idea.
  • 1 gra d'all picat.
  • 1 cullereta de pebre vermell dolç.
  • La ratlladura d'una llimona.
  • 200 ml d'oli d'oliva verge
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic, (es pot substituir per la mateixa quantitat de Porto, Brandi o Whisky).

4 racions

Elaboració

Introdueix tots els ingredients excepte el vinagre en un morter o vas d'un robot i tritura tot el més fi que puguis, un cop llest incorpora el vinagre i barreja.
Conservar en un flascó en lloc fresc i fosc, no a la nevera, doncs perd gust.

Notes

Passo primerament aquesta recepta de salsa de Piri Piri, perquè seguiran altres receptes portugueses, amb ella, de totes maneres si no es té aquesta salsa a casa, pot usar-se qualsevol salsa picant existent al mercat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1052 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Passo primerament aquesta recepta de salsa de Piri Piri, perquè seguiran altres receptes portugueses, amb ella, de totes maneres si no es té aquesta salsa a casa, pot usar-se qualsevol salsa picant existent al mercat

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: