Salsa Piri Piri Portuguès
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 o 9 xilis vermells trossejats, els meus tenien una mesura d'uns 2 cm, perquè us feu una idea.
- 1 gra d'all picat.
- 1 cullereta de pebre vermell dolç.
- La ratlladura d'una llimona.
- 200 ml d'oli d'oliva verge
- 1 cullerada de vinagre balsàmic, (es pot substituir per la mateixa quantitat de Porto, Brandi o Whisky).
4 racions
Elaboració
Introdueix tots els ingredients excepte el vinagre en un morter o vas d'un robot i tritura tot el més fi que puguis, un cop llest incorpora el vinagre i barreja.
Conservar en un flascó en lloc fresc i fosc, no a la nevera, doncs perd gust.
Notes
Passo primerament aquesta recepta de salsa de Piri Piri, perquè seguiran altres receptes portugueses, amb ella, de totes maneres si no es té aquesta salsa a casa, pot usar-se qualsevol salsa picant existent al mercat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1052 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.