Puré de patates amb cúpula de formatge
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates farinoses
- 125 ml de llet
- 125 ml de nata
- 3 dents d’all
- 1 cullereta de sal
- 1 pessic de nou moscada
- 20 g de mantega
- 150 g de formatge curat, ratllat
4 racions
Elaboració
Pela les patates i talla-les en trossos petits.
Cou les patates amb els alls pelats i quan estiguin cuites les escorres.
Aixafa les patates i afegeix la llet i la crema ben calentes, barreja bé i afegeix la mantega, assaona amb sal i nou moscada.
Omple la mescla de puré en una forma refractaria i escampa el formatge ratllat pel damunt.
Gratina al forn a 180 graus fins que el formatge tingui un bon color daurat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
892 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.