Puré de patates amb cúpula de formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates farinoses
  • 125 ml de llet
  • 125 ml de nata
  • 3 dents d’all
  • 1 cullereta de sal
  • 1 pessic de nou moscada
  • 20 g de mantega
  • 150 g de formatge curat, ratllat

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla-les en trossos petits.
Cou les patates amb els alls pelats i quan estiguin cuites les escorres.
Aixafa les patates i afegeix la llet i la crema ben calentes, barreja bé i afegeix la mantega, assaona amb sal i nou moscada.
Omple la mescla de puré en una forma refractaria i escampa el formatge ratllat pel damunt.
Gratina al forn a 180 graus fins que el formatge tingui un bon color daurat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

892 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: